Προγνωστικά στοιχήματος: το μυστικό για να βγάλεις σταθερό κέρδος

Ποιο είναι το μυστικό που κρύβουν οι πετυχημένοι επαγγελματίες παίκτες στοιχήματος? Αποφασίσαμε να κάνουμε μια έρευνα και δες τι ανακαλύψαμε.

Πριν το ψάξουμε όλο αυτό, νομίζαμε ότι οι επαγγελματίες παίκτες γνώριζαν μυστικά που δεν ξέραμε οι υπόλοιποι, θεωρούσαμε ότι είχαν σιγουράκια με υψηλές πιθανότητες ή ότι είχαν πληροφορίες εκ ων έσω ή ότι ήταν απλώς τυχεροί. Δεν θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερο άδικο…

Αφού περάσαμε χρόνο μαζί με διάφορούς επαγγελματίες, τους μελετήσαμε και βρήκαμε ακριβώς τι έκαναν για να έχουν σταθερά κέρδη από τα στοιχήματα ποδοσφαίρου. Με χαρά μπορούμε να σου πούμε ότι βρήκαμε ποια είναι η λύση. Όμως αρχικά θέλουμε να σε ρωτήσουμε το εξής……

Εάν παίζεις στοίχημα 10 ευρώ κάθε Σάββατο θα αποφάσιζες ποτέ να βάλεις 10 ευρώ στον Ολυμπιακό για να σου αποδώσει το 1/6; Αυτό σημαίνει ότι θα έβγαζες 1,67 ευρώ. Θα το έκανες? ΟΧΙ, λογικά. Διότι με τα λεφτά αυτά δεν παίρνεις ούτε πατατάκια από το περίπτερο. Πιθανότατα δεν θα το σκεφτόσουν καθόλου γιατί θα έλεγες χαμένος κόπος.

Αλλά αυτό είναι που κάνουν με συνέπεια οι επαγγελματίες παίκτες και εμείς το δοκιμάσαμε όλη την περασμένη σεζόν. Φυσικά τα πονταρίσματα ήταν πολύ υψηλότερα από 10 ευρώ.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από το σημείο μηδέν.

Κάθε εβδομάδα θα υπάρχουν κάποιες μεγάλες ομάδες που θα πιάνουν από 1/7 έως 4/6, και η πλειοψηφία των ερασιτεχνών παικτών θα τις απορρίψει χωρίς να το σκεφτεί. Πολύ λίγοι θα αποφασίσουν να τις παίξουν και αυτό κάνει τον bookie να τρίβει τα χέρια του, γιατί γνωρίζει ότι αν και κάποιες ομάδες έχουν σχεδόν συγκεκριμένες πιθανότητες να κερδίσουν λίγοι αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να ποντάρουν σε αυτές. Αντίθετα οι περισσότεροι κάνουν το αντίθετο, ελπίζοντας να γίνει το θαύμα και το μικρό του ποντάρισμα να τους αποδώσει τα μέγιστα, αλλά τελικά αυτό συμβαίνει σπανιότατα.

Μπορεί να φαίνεται λίγο περίεργο, αλλά μόνο αν σκεφτείτε έξω από το κουτί θα αρχίσετε να έχετε σταθερά κέρδη από τα προγνωστικά στοιχήματος. Αυτό λοιπόν που κάνουν οι επαγγελματίες του στοιχήματος είναι να στοιχηματίζουν και να ποντάρουν ακριβώς σε τέτοιες αποδόσεις. Σας φαίνεται απλό?

Βασικά αυτό είναι το πρώτο βήμα. Διότι αν απλά αποφάσισες να ασχοληθείς με το στοίχημα παίζοντας χωρίς στρατηγική γρήγορα θα τινάξεις την μπάνκα στον αέρα. Υπάρχουν ορισμένες ομάδες και ορισμένη στρατηγική βάση της οποίας επιλέγουμε τα στοιχήματά κάθε εβδομάδα. Αν ήδη ασχολείσαι με τα προγνωστικά ποδόσφαιρου ήδη θα ξέρεις ότι υπάρχουν οι λεγόμενες «καυτές» ομάδες …

Ποιες είναι αυτέςς Αυτές είναι οι ομάδες που κλασσικά ξεπερνούν τις άλλες είναι σχεδόν πάντα πρώτες και αναμένεται να κερδίζουν συνέχεια και παρόλο που ξέρουμε ότι αυτό δεν είναι δυνατόν μας κάνει εντύπωση όποτε δεν το κάνουν. Τέτοιες ομάδες είναι οι κλασσικές πρωτοκλασάτες όπως η Μπάγερν, η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Γιουβέντους, κ.α.

Και δεν σου κάνει εντύπωση πως οι ομάδες έχουν πιθανότητες τόσο χαμηλές;

Σκέψου, για έναν ερασιτέχνη παίκτη η απόδοση 1/6 αν η Μπαρτσελόνα νικήσει τη Βαλένθια στην έδρα της μοιάζει πολύ μικρή και να καταλαβαίνει αν αξίζει. Από την άλλη ο επαγγελματίας παίκτης που ξέρει ότι η Μπαρτσελόνα είναι σε καλή φάση, παίζει στην έδρα της, δεν έχει φάει γκολ τους τελευταίους 2 αγώνες και παίζει με την ομάδα της Βαλένθια που είναι κουρασμένη μετά από έναν πρόσφατο Ευρωπαϊκό αγώνα, ίσως το παίξει γιατί πιθανότατα θα κερδίσει 19 στις 20 φορές. Αν βάλει 500 ευρώ θα περιμένει να κερδίσει 83 ευρώ.