Category Archives: Blogging

Προγνωστικά στοιχήματος: το μυστικό για να βγάλεις σταθερό κέρδος

Ποιο είναι το μυστικό που κρύβουν οι πετυχημένοι επαγγελματίες παίκτες στοιχήματος? Αποφασίσαμε να κάνουμε μια έρευνα και δες τι ανακαλύψαμε.

Πριν το ψάξουμε όλο αυτό, νομίζαμε ότι οι επαγγελματίες παίκτες γνώριζαν μυστικά που δεν ξέραμε οι υπόλοιποι, θεωρούσαμε ότι είχαν σιγουράκια με υψηλές πιθανότητες ή ότι είχαν πληροφορίες εκ ων έσω ή ότι ήταν απλώς τυχεροί. Δεν θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερο άδικο…

Αφού περάσαμε χρόνο μαζί με διάφορούς επαγγελματίες, τους μελετήσαμε και βρήκαμε ακριβώς τι έκαναν για να έχουν σταθερά κέρδη από τα στοιχήματα ποδοσφαίρου. Με χαρά μπορούμε να σου πούμε ότι βρήκαμε ποια είναι η λύση. Όμως αρχικά θέλουμε να σε ρωτήσουμε το εξής……

Εάν παίζεις στοίχημα 10 ευρώ κάθε Σάββατο θα αποφάσιζες ποτέ να βάλεις 10 ευρώ στον Ολυμπιακό για να σου αποδώσει το 1/6; Αυτό σημαίνει ότι θα έβγαζες 1,67 ευρώ. Θα το έκανες? ΟΧΙ, λογικά. Διότι με τα λεφτά αυτά δεν παίρνεις ούτε πατατάκια από το περίπτερο. Πιθανότατα δεν θα το σκεφτόσουν καθόλου γιατί θα έλεγες χαμένος κόπος.

Αλλά αυτό είναι που κάνουν με συνέπεια οι επαγγελματίες παίκτες και εμείς το δοκιμάσαμε όλη την περασμένη σεζόν. Φυσικά τα πονταρίσματα ήταν πολύ υψηλότερα από 10 ευρώ.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από το σημείο μηδέν.

Κάθε εβδομάδα θα υπάρχουν κάποιες μεγάλες ομάδες που θα πιάνουν από 1/7 έως 4/6, και η πλειοψηφία των ερασιτεχνών παικτών θα τις απορρίψει χωρίς να το σκεφτεί. Πολύ λίγοι θα αποφασίσουν να τις παίξουν και αυτό κάνει τον bookie να τρίβει τα χέρια του, γιατί γνωρίζει ότι αν και κάποιες ομάδες έχουν σχεδόν συγκεκριμένες πιθανότητες να κερδίσουν λίγοι αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να ποντάρουν σε αυτές. Αντίθετα οι περισσότεροι κάνουν το αντίθετο, ελπίζοντας να γίνει το θαύμα και το μικρό του ποντάρισμα να τους αποδώσει τα μέγιστα, αλλά τελικά αυτό συμβαίνει σπανιότατα.

Μπορεί να φαίνεται λίγο περίεργο, αλλά μόνο αν σκεφτείτε έξω από το κουτί θα αρχίσετε να έχετε σταθερά κέρδη από τα προγνωστικά στοιχήματος. Αυτό λοιπόν που κάνουν οι επαγγελματίες του στοιχήματος είναι να στοιχηματίζουν και να ποντάρουν ακριβώς σε τέτοιες αποδόσεις. Σας φαίνεται απλό?

Βασικά αυτό είναι το πρώτο βήμα. Διότι αν απλά αποφάσισες να ασχοληθείς με το στοίχημα παίζοντας χωρίς στρατηγική γρήγορα θα τινάξεις την μπάνκα στον αέρα. Υπάρχουν ορισμένες ομάδες και ορισμένη στρατηγική βάση της οποίας επιλέγουμε τα στοιχήματά κάθε εβδομάδα. Αν ήδη ασχολείσαι με τα προγνωστικά ποδόσφαιρου ήδη θα ξέρεις ότι υπάρχουν οι λεγόμενες «καυτές» ομάδες …

Ποιες είναι αυτέςς Αυτές είναι οι ομάδες που κλασσικά ξεπερνούν τις άλλες είναι σχεδόν πάντα πρώτες και αναμένεται να κερδίζουν συνέχεια και παρόλο που ξέρουμε ότι αυτό δεν είναι δυνατόν μας κάνει εντύπωση όποτε δεν το κάνουν. Τέτοιες ομάδες είναι οι κλασσικές πρωτοκλασάτες όπως η Μπάγερν, η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Γιουβέντους, κ.α.

Και δεν σου κάνει εντύπωση πως οι ομάδες έχουν πιθανότητες τόσο χαμηλές;

Σκέψου, για έναν ερασιτέχνη παίκτη η απόδοση 1/6 αν η Μπαρτσελόνα νικήσει τη Βαλένθια στην έδρα της μοιάζει πολύ μικρή και να καταλαβαίνει αν αξίζει. Από την άλλη ο επαγγελματίας παίκτης που ξέρει ότι η Μπαρτσελόνα είναι σε καλή φάση, παίζει στην έδρα της, δεν έχει φάει γκολ τους τελευταίους 2 αγώνες και παίζει με την ομάδα της Βαλένθια που είναι κουρασμένη μετά από έναν πρόσφατο Ευρωπαϊκό αγώνα, ίσως το παίξει γιατί πιθανότατα θα κερδίσει 19 στις 20 φορές. Αν βάλει 500 ευρώ θα περιμένει να κερδίσει 83 ευρώ.

 

Τι είναι η αρθροπλαστική γόνατος

Η άρθρωση του γόνατος είναι μία από τις πιο ισχυρές αρθρώσεις στο ανθρώπινο σώμα, ωστόσο δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που άνθρωποι νιώθουν έντονους πόνους στην εν λόγω άρθρωση και αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην κίνηση.

Τις περισσότερες φορές οι πόνοι αυτοί οφείλονται είτε σε κάποιο τραυματισμό, είτε σε πολύ αυξημένο σωματικό βάρος, στο προχωρημένο της ηλικίας ή ακόμα σε φλεγμονώδεις νόσους των αρθρώσεων (ρευματοειδής αρθρίτιδα, οστεοαρθρίτιδα, σηπτική αρθρίτιδα).

ti-einai-i-arthroplastiki-gonatos

Οι πόνοι αυτοί, που συνοδεύεται συνήθως από πρήξιμο της άρθρωσης, αρχικά αντιμετωπίζονται με απλά αντιφλεγμονώδη. Όταν όμως δεν υπάρχει ορατή βελτίωση, αλλά αντιθέτως το πρόβλημα επανέρχεται εντονότερο, τότε πρέπει να συμβουλευτούν τον κατάλληλο ορθοπεδικό ώστε να ενημερωθούν και να προχωρήσουν στο σωστό τρόπο θεραπείας.

Ανάλογα με την επέκταση της βλάβης ο Ορθοπεδικός Χειρουργός θα αποφασίσει ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος αντιμετώπισης. Σε περιπτώσεις που η βλάβη είναι εκτεταμένη και οι συντηρητικές θεραπείες αποδειχθούν αναποτελεσματικές κρίνεται απαραίτητη η χειρουργική αντιμετώπιση της βλάβης με αρθροπλαστική γόνατος.

Αρθροπλαστική γόνατος είναι η επέμβαση κατά την όποια οι επιφάνειες της άρθρωσης που λόγω της τριβής και της φθοράς δεν είναι πια λείες και ομαλές και ευθύνονται για τη δυσκαμψία και τον πόνο που νιώθει ο ασθενής, αντικαθίστανται από ειδικά σχεδιασμένα εμφυτεύματα.

Σήμερα υπάρχουν πάνω από 50 είδη εμφυτευμάτων γόνατος που έχουν κατασκευαστεί με την προηγμένη τεχνολογία των τελευταίων χρόνων. Τα εμφυτεύματα που χρησιμοποιούνται έχουν σχεδιαστεί με στόχο την αποκατάσταση της λειτουργικότητας και την ελαχιστοποίηση των ενοχλήσεων, ενώ παράλληλα επιτρέπουν την επιστροφή του ατόμου σε έναν πιο δραστήριο τρόπο ζωή.

Υπάρχουν διάφορα είδη αρθροπλαστικής. Οι δυο βασικές κατηγορίες στις όποιες διακρίνεται είναι η μονοδιαμερισματική και η ολική αρθροπλαστική γόνατος.

Κατά τη μονοδιαμερισματική (μερική) αντικαθίσταται μόνο το πάσχον τμήμα του γόνατος με τεχνητό εμφύτευμα, ενώ το υγιές τμήμα μένει ανέπαφο. Ο χρόνος αποκατάστασης για αυτή την επέμβαση είναι πολύ σύντομος.

Στην ολική αρθροπλαστική, η οποία και αποτέλεσε μεγάλη επανάσταση στην Ορθοπεδική τον 20ο αιώνα και βελτίωσε την ποιότητα ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων τα τελευταία 50 χρόνια, γίνεται αντικατάσταση ολόκληρης της άρθρωσης του γόνατος. Οι αρθρικές επιφάνειες του μηρού, της κνήμης και της επιγονατίδας αφαιρούνται και αντικαθίστανται από μεταλλικές προθέσεις και υψηλής αντοχής ένθετα πολυαιθυλενίου.

Παλαιότερα τα εργαλεία και οι προθέσεις που χρησιμοποιούνταν γι αυτές τις επεμβάσεις είχαν κατασκευαστεί σύμφωνα με τις ανάγκες του μέσου όρου του Ευρωπαϊκού πληθυσμού. Πλέον όμως, υπάρχει η δυνατότητα να γίνεται εξατομικευμένη αρθροπλαστική με βάσει τις ανάγκες του κάθε ασθενή, το σωματότυπό του και το φύλο του.

Τα πλεονεκτήματα αυτής της μεθόδου είναι ο μικρότερος τραυματισμός των μαλακών μορίων, λιγότερος μετεγχειρητικός πόνος, γρήγορη ανάρρωση και άρθρωση του γόνατος προσαρμοσμένη στα μέτρα της εκάστοτε περίπτωσης.

Πριν προβούμε σε οποιαδήποτε επέμβαση πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι έχουμε επιλέξει τον καταλληλότερο γιατρό-χειρουργό για την περίπτωση μας, ότι έχουμε ερευνήσει όλες τις εναλλακτικές επιλογές καθώς και τις νέες μεθόδους που υπάρχουν και έχουμε καταλήξει στην ιδανικότερη για μας.

Ποιες επεμβάσεις μπορεί να αναλάβει ένας πλαστικός χειρουργός;

poies-epemvaseis-mporei-na-analavei-enas-plastikos-xeirourgos

Η πλαστική χειρουργική κάποτε θεωρούνται αποκλειστικό προνόμιο των πλούσιων και διάσημων, αφού για πολλά χρόνια οι επεμβάσεις που κάνανε γίνονταν πρωτοσέλιδο σε περιοδικά και τηλεοπτικές εκπομπής «ποικίλης ύλης». Πλέον όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει. Οι πλαστικές επεμβάσεις είναι πιο ασφαλείς και πιο προσιτές από ποτέ, οπότε και το ενδιαφέρον γι’ αυτές είναι λογικό να έχει πολλαπλασιαστεί. Κυριολεκτικά χιλιάδες άνθρωποι στη χώρα μας κι εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο κάνουν κάποια πλαστική επέμβαση κάθε χρόνο.  Εννοείται ότι πλέον είναι διαθέσιμες και πολλές πληροφορίες σχετικά με αυτόν τον κλάδο της ιατρικής, οποίος μέχρι πρότινος θεωρούνταν αποκλειστικό προνόμιο των διασημοτήτων.

Παρά το έντονο ενδιαφέρον για τις πλαστικές όμως, υπάρχουν ακόμη πράγματα που πολλοί δεν γνωρίζουν ή απλά παρανοούν. Ένα από τα πιο βασικά αφορά την ίδια τη ταυτότητα της πλαστικής χειρουργικής. Με άλλα λόγια, δεν είναι λίγοι αυτοί που αναρωτιούνται ποιες επεμβάσεις μπορεί να κάνει ένας πλαστικός χειρουργός. Για να απαντήσουμε πλήρως σε αυτό το τόσο καυτό ερώτημα, καλό θα ήταν να ξεκινήσουμε από την αρχή και από τα βασικά.

Η κύρια αποστολή της πλαστικής χειρουργικής

Μπορεί για πολλούς η πλαστική χειρουργική να συνδέεται με επεμβάσεις που αφορούν τη βελτίωση της εξωτερικής εικόνας ενός ατόμου για λόγους που σχετίζονται καθαρά με την εικόνα και την αυτοπεποίθηση του, αλλά αυτή είναι η μισή αλήθεια. Όλα τα νοσοκομεία του κόσμου, είτε είναι ιδιωτικά είτε δημόσια, έχουν στο προσωπικό τους πλαστικούς χειρουργούς. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι απλός: κύρια αποστολή ενός πλαστικού χειρουργού είναι η αποκατάσταση. Αν ένα ασθενής έχει υποστεί εγκαύματα, ο πλαστικός θα πρέπει να αποκαταστήσει όσο καλύτερα μπορεί τη ζημιά στο σώμα του, για λόγους που σχετίζονται περισσότερο με την υγεία και την επιβίωση του ασθενή και λιγότερο με την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση του. Επιπλέον, ακόμη και οι ρινοπλαστικές μπορούν να γίνουν για λόγους που σχετίζονται με την υγεία και όχι με την συμμετρία του προσώπου ενός ανθρώπου.

Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι όλες οι πλαστικές επεμβάσεις είναι πολύπλοκες ή επείγουσες ή αφορούν αποκλειστικά λόγους υγείας. Εννοείται ότι πολλές επεμβάσεις του είδους γίνονται για καθαρά αισθητικούς λόγους όπως το λίφτινγκ, το μπότοξ και σε πολλές περιπτώσεις οι ρινοπλαστικές. Υπάρχουν επίσης και πολλές επεμβάσεις που απαιτούν μεν την παρουσία, την εμπειρία και το «χέρι» κάποιου ειδικού, όπως το μπότοξ που προαναφέραμε, αλλά είναι τόσο γρήγορες και απλές που μπορούν να γίνουν στο ιατρείο του πλαστικού χειρουργού, χωρίς να χρειαστεί να γίνει αναισθησία ή να εισαχθεί ο ασθενής σε κάποια κλινική.

Ένας πλαστικός χειρουργός μπορεί να κάνει ΟΛΕΣ τις πλαστικές επεμβάσεις;

Οι πλαστικοί χειρουργοί είναι γιατροί κι επιστήμονες. Περνάνε πολλά χρόνια στην ιατρική σχολή και μετά αφιερώνουν πολύ χρόνο σε κατάρτιση κι εξειδίκευση. Κάθε πλαστικός χειρουργός λοιπόν είναι ένας άριστα εκπαιδευμένος επιστήμονας και μπορεί να αναλάβει μια μεγάλη γκάμα από πλαστικές επεμβάσεις, ωστόσο υπάρχουν κάποιες στις οποίες ειδικεύεται. Η εξειδίκευση αυτή προκύπτει από τη κατάρτιση και τη εμπειρία του. Αυτό μα άλλα λόγια σημαίνει ότι σχεδόν όλοι οι πλαστικοί χειρουργοί ειδικεύονται σε κάποιες συγκεκριμένες επεμβάσεις. Αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι, για παράδειγμα, ένας πλαστικός χειρουργός που δεν ειδικεύεται στην αυξητική στήθους είναι ακατάλληλος για μια τέτοια επέμβαση. Απλά, αν θέλετε να εξασφαλίσετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με τη μεγαλύτερη ασφάλεια, θα ήταν καλό να απευθυνθείτε σε κάποιον που να ειδικεύεται στην επέμβαση που σας ενδιαφέρει.

Πως θα βρω την ειδίκευση ενός πλαστικού χειρουργού;

Δεδομένου ότι οι επεμβάσεις στις οποίες ειδικεύεται ένας πλαστικός χειρουργός είναι απαραίτητη πληροφορία για όποιον ενδιαφέρεται για κάποια πλαστική επέμβαση, είναι σίγουρο ότι όλοι οι πλαστικοί χειρουργοί θα την αναφέρουν στο site τους ή στους λογαριασμούς τους στα social media. Μπορείτε απλά να ψάξετε στο Google τον όρο πλαστικός χειρουργός μαζί με την επέμβαση που σας ενδιαφέρει για να βρείτε εύκολα και γρήγορα όσους ειδικεύονται σε αυτή.

Απαντάμε σε όλες σας τις ερωτήσεις για τη λιποαναρρόφηση.

Η λιποαναρρόφηση είναι μία από τις παλιότερες αλλά και τις πιο δημοφιλείς επεμβάσεις του κόσμου. Στην ουσία αποτελεί τον καλύτερο και πιο «μόνιμο» τρόπο αντιμετώπισης του τοπικού πάχους τόσο για γυναίκες όσο και άνδρες. Με άλλα λόγια, μας βοηθά να ξεφορτωθούμε τα ψωμάκια από το σώμα μας. Όταν λέμε τοπικό πάχος και ψωμάκια, εννοούμε περιοχές του σώματος μας οι οποίες δεν αδυνατίζουν ακόμη και όταν χάνουμε πολύ βάρος αλλά και όγκο σε όλο το υπόλοιπο σώμα.

Οι περιοχές αυτές είναι συνήθως τα μπούτια, η περιοχή γύρω από τη κοιλιά – το λεγόμενο σωσίβιο – και οι γλουτοί.

Τι δημιουργεί το τοπικό πάχος;

Για να καταλάβουμε γιατί υπάρχει το τοπικό πάχος, θα πρέπει πρώτα να καταλάβουμε καλύτερα τι συμβαίνει με το λίπος στο σώμα μας. Το ανθρώπινο σώμα παράγει έναν ορισμένο αριθμό λιποκυττάρων, δουλειά των οποίων είναι να αποθηκεύουν λίπος. Ο αριθμός αυτός φτάνει στο peak του όταν γινόμαστε 15 χρονών και από εκεί και μετά μένει σταθερός.

Τα λιποκύτταρα ούτε αυξάνονται, αλλά ούτε και αναπληρώνονται.
Αφού ο αριθμός τους είναι σταθερός, γιατί παχαίνουμε και γιατί κάποια μέρη του σώματος απλά δεν αδυνατίζουν; Κανονικά, το λίπος πρέπει να μοιράζεται ομοιόμορφα σε όλο το σώμα, ωστόσο σε κάποιες περιπτώσεις στο σώμα μας μπορεί να δημιουργηθούν οι λεγόμενες λιποαποθήκες.

Οι λιποαποθήκες είναι περιοχές που για κάποιο λόγο – συνήθως λόγω κληρονομικότητας – το σώμα μας επιλέγει να αποθηκεύει περισσότερο λίπος απ’ ότι στις άλλες, με αποτέλεσμα να έχουμε τα γνωστά σε όλους μας ψωμάκια.

Τι κάνει η λιποαναρρόφηση;

Η λιποαναρρόφηση στην ουσία αφαιρεί λιποκύτταρα από λιποαποθήκες με αποτέλεσμα να μειώνεται σημαντικά ο όγκος των περιοχών αυτών και μάλιστα το αποτέλεσμα να είναι μόνιμο, υπό κάποιες προϋποθέσεις. Εδώ θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα: η λιποαναρρόφηση δεν είναι μέθοδος απώλειας βάρους, αλλά όγκου.

Με άλλα λόγια, η επιτυχία της μετριέται με σχέση τα εκατοστά που μειώθηκε ο όγκος στις περιοχές που έγινε η επέμβαση και όχι με βάση την απώλεια βάρους, η οποία είναι και αμελητέα. Αν έχετε πρόβλημα με το βάρος σας και πρέπει να χάσετε κιλά, η λύση είναι το γυμναστήριο και η δίαιτα και όχι η λιποαναρρόφηση.

Πως θα βρώ κάποιον ειδικό για την θεραπεία

Η Θεσσαλονίκη είναι μεγάλη πόλη. Υπάρχουν πολλοί πλαστικοί χειρουργοί καταξιωμένοι αλλά χρειάζετε να κάνετε έρευνα. Καταρχήν ρωτήστε τους πολύ δικούς σας αν έχουν ακούσει για κάποιον καλό πλαστικό χειρουργο. Συμβουλευτείτε τους γιατρούς σας και ρωτήστε τους αν έχουν να σας προτείνουν κάποιον αξιόλογο.

Ξεκινήστε έρευνα στο ιντερνετ γκουγκλάρετε πλαστικός χειρουργός στη Θεσσαλονίκη και ψάξτε τις ιστοσελίδες και τις κριτικές για κάθε αποτέλεσμα που βλέπετε. Επίσης μπορείτε να μπείτε και στον χρυσό οδηγο όπου και εκεί έχει πλαστικούς και αισθητικούς χειρούργους ανα περιοχή

Πώς γίνεται η επέμβαση;

Κατ’ αρχάς να ξεκαθαρίσουμε ότι η λιποαναρρόφηση είναι κανονική χειρουργική επέμβαση, η οποία γίνεται από τουλάχιστον δύο γιατρούς και παρουσία αναισθησιολόγου. Ανάλογα με τη περίπτωση, μπορεί να διαρκέσει μέχρι και μία ώρα. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, θα γίνουν μερικές τομές λίγων μόλις χιλιοστών στην προβληματική περιοχή και θα μπουν ειδικές κάνουλες που θα αφαιρέσουν το λίπος. Στη συνέχεια θα γίνουν ράμματα αν χρειαστεί.

Είναι επικίνδυνη επέμβαση;

Δεδομένου ότι συνήθως γίνεται με τη μέθοδο της ολικής αναισθησίας, ενέχει τους ίδιους – σχετικά απίθανους – κινδύνους με μια οποιαδήποτε επέμβαση απαιτεί ολική αναισθησία. Υπάρχουν όρια ασφαλείας στη ποσότητα λίπους που μπορεί να αφαιρέσει ο γιατρός, οπότε αν τα σεβαστεί όπως και οφείλει άλλωστε, δεν θα υπάρξει κανένας κίνδυνος για τον ασθενή.

Τι γίνεται μετά την επέμβαση;

Μετά από μια λιποαναρρόφηση συνήθως δεν απαιτείται παραμονή στη κλινική. Ο ασθενής μπορεί να φύγει, αλλά θα πρέπει να ακολουθήσει μία σχετικά απλή αγωγή. Για διάστημα ενός περίπου μηνός, θα πρέπει να φορά έναν ειδικό κορσέ για να αποτραπεί το οίδημα στη περιοχή ενώ για λίγες μέρες μετά την επέμβαση, ενδέχεται να χρειαστεί να πάρει και κάποια χάπια για τον έλεγχο του οιδήματος αλλά και αντιβιοτικά για να μην παρουσιαστεί κάποια μόλυνση.

Πόσο μόνιμα είναι τα αποτελέσματα;

Εδώ θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Υπό κανονικές συνθήκες, είναι τελείως μόνιμα αφού αφαιρούνται λιποκύτταρα τα οποία και δεν αντικαθιστούνται. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν πάρετε κάποια κιλά, δεν θα παχύνετε στις περιοχές που έχει γίνει η επέμβαση. Αν ωστόσο πάρετε πολλά κιλά και μάλιστα γρήγορα, τα υπάρχοντα λιποκύτταρα στις εν λόγω περιοχές θα μεγαλώσουν και τα ψωμάκια θα επιστρέψουν. Με λίγη προσοχή και μέτρο λοιπόν, τα αποτελέσματα θα είναι μόνιμα.

Νέα και άλλα

Το πιο ενημερωμένο site για την Θεσσαλονίκη βρίσκεται στα σκαριά.. Πληροφορίες για πολιτιστικά δρώμενα, επαγγελματικές δραστηριότητες, ιατρικά νέα, ειδησεογραφία και ό,τι άλλο αφορά την καθημερινότητα, θα τα βρείτε στην σελίδα μας, που θα είναι έτοιμη σε λίγο καιρό.. Επισκεφθείτε μας ξανά σύντομα.